Het team van Spaanse Casa kunt u ontmoeten op beurzen en evenementen in Nederland, in Spanje en online. Wij informeren u over ons aanbod en de regio Zuidoost-Spanje. Ook beantwoorden we met heel veel plezier al uw vragen. En uiteraard maakt u persoonlijk kennis met het Spaanse Casa team.

Een bezoekje aan de stand, het kantoor of virtuele bijeenkomst van Spaanse Casa is het startpunt van uw Spaanse leven.
_________________________________________________________________________________________

OPENINGSFEEST NIEUW KANTOOR
Datum: donderdag 16 juli 2020
Tijd: 18.00 uur
Locatie: cc Al Kasar op golfresort Condado de Alhama en live op Facebook

__________________________________________________________________________________________

LIVE OPEN HUIS
Datum: donderdag 25 juni 2020
Tijd: 13.00 uur

Locatie : Facebook Spaanse Casa

Wij nodigen u graag uit voor ons LIVE open huis! Tijdens ons open huis nemen wij u mee naar het prachtige appartement Los Olivos. 
Het 2 slaapkamer appartement Los Olivos op golf resort Hacienda del Álamo heeft twee luxe badkamers, marmeren vloeren, een bubbelbad, vloerverwarming in de badkamers, centrale airconditioning/verwarming, witgoed en een ondergrondse privé parking met grote berging. 

_________________________________________________________________________________________

SECOND HOME BEURS UTRECHT
Datum: vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 maart 2020
Locatie: Jaarbeurs Utrecht

Vanwege de Corona crisis is deze editie afgelast. Wij gaan uit van een nieuwe editie van de Second Home Beurs in Utrecht zodra alles weer is hersteld naar een normale situatie zoals we gewend zijn. Tot ziens op de volgende editie en wij wensen u heel veel sterkte, gezondheid en blijf vooral veilig! #blijfthuis #quedateencasa

Wilt u het Spaanse Casa magazine CASITA lezen en alvast in Spaanse sferen komen? Klik hier voor uw gratis download. Even heerlijk wegdromen naar zon en zee. Veel leesplezier!

___________________________________________________________________________________________

FERIA DE AMSTERDAM 2020
Datum: zaterdag 11 juli 2020
Locatie: Spaarndammerdijk 319, 1014 AA Amsterdam

Het grootste Spanjefeest van Nederland! De énige échte FERIA de HOLANDA.
Sevillanas, Flamenco, Spaanse & Nederlandse topartiesten, paardenshows, kinderactiviteiten, en heerlijk eten & drinken zoals paella, churros, tapas, cava rebujito en cerveza.

Vanwege de Corona crisis is de 2020 editie helaas afgelast. Wij wensen de organisatie en overige deelnemers alle sterkte.

_________________________________________________________________________________________

SECOND HOME BEURS UTRECHT
Datum: 4, 5 en 6 oktober 2019
Locatie: Jaarbeurs Utrecht

Wij danken alle bezoekers aan onze stand hartelijk voor hun interesse en Paul & Roland voor hun geweldige recensie!  #vrolijkegezichten #tevredenklanten

Paul en Roland

Vanaf onze kennismaking op de Second Home Beurs in Utrecht tot onze aankoop van een appartement aan de Costa Cálida zijn wij fantastisch geholpen en te woord gestaan door Michel en Marcel. Niets is Spaanse Casa teveel en fijn om te weten dat ook na de aankoop van ons appartement de nodige zorg en aandacht wordt besteed aan onze woning. Jullie begrijpen wat SERVICE betekent! Dikke pluim voor jullie beiden en het is TOP om jullie service, aandacht en zorg te ervaren, chapeau!