Het team van Spaanse Casa kunt u ontmoeten op beurzen en evenementen in Nederland. Wij informeren u over ons aanbod en de regio. Ook beantwoorden we met heel veel plezier al uw vragen. En uiteraard maakt u persoonlijk kennis met ons.

Een bezoekje aan de stand van Spaanse Casa is het startpunt van uw Spaanse leven.

SECOND HOME BEURS UTRECHT
Datum: vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 maart 2020
Tijd: 10.00 - 17.00 uur
Locatie: Jaarbeurs Utrecht

Spaanse Casa nodigt u van harte uit om het Spaanse Paviljoen op de Second Home Beurs in Utrecht te bezoeken (stand 636). Ontmoet ons team persoonlijk en ontdek ons mooie aanbod aan de Costa Cálida. Stel al uw vragen ook met betrekking tot financiële & juridische zaken en emigratie.

Klik hier voor GRATIS toegangskaarten.


FERIA DE AMSTERDAM 2020
Datum: zaterdag 11 juli 2020
Tijd: 14.00 - 22.00 uur
Locatie: Spaarndammerdijk 319, 1014 AA Amsterdam

Het grootste Spanjefeest van Nederland! De énige échte FERIA de HOLANDA.
Sevillanas, Flamenco, Spaanse & Nederlandse topartiesten, paardenshows, kinderactiviteiten, en heerlijk eten & drinken zoals paella, churros, tapas, cava rebujito en cerveza.

_____________________________________________________________________________

SECOND HOME BEURS UTRECHT
Datum: 4, 5 en 6 oktober 2019
Locatie: Jaarbeurs Utrecht

Wij danken alle bezoekers aan onze stand hartelijk voor hun interesse en Paul & Roland voor hun geweldige recensie!  #vrolijkegezichten #tevredenklanten
 

Paul en Roland

Vanaf onze kennismaking op de Second Home Beurs in Utrecht tot onze aankoop van een appartement aan de Costa Cálida zijn wij fantastisch geholpen en te woord gestaan door Michel en Marcel. Niets is Spaanse Casa teveel en fijn om te weten dat ook na de aankoop van ons appartement de nodige zorg en aandacht wordt besteed aan onze woning. Jullie begrijpen wat SERVICE betekent! Dikke pluim voor jullie beiden en het is TOP om jullie service, aandacht en zorg te ervaren, chapeau!