Uw makelaar in de Costa Cálida

Van harte welkom bij Spaanse Casa. Bent u op zoek naar een woning in Spanje? Kom kennismaken met één van de mooiste regio’s van Spanje, de Costa Cálida. Wij herkennen uw zoektocht als geen ander. Ook wij persoonlijk hebben hier een woning gevonden en gaan met veel enthousiasme op zoek naar uw droomwoning. Dankzij ons uitgebreide netwerk, expertise van de woningmarkt en ons inlevingsvermogen lukt dit keer op keer. Uw vertrouwen is bij ons in goede handen. Het resultaat is een woning waar u echt helemaal gelukkig van wordt!

Meer over Spaanse Casa

Betrouwbaar

Wij werken samen met erkende hypotheekverstrekkers, notarissen en advocaten. Uw aankoop is in goede juridische handen. Wij begeleiden u zorgvuldig en professioneel.

Loyaal

Ook na de ontvangst van uw sleutel kunt u gewoon op ons blijven rekenen. U kunt met al uw vragen blijvend bij ons terecht en wij maken u graag wegwijs in uw nieuwe woonomgeving.

Transparant

Bij ons zijn er geen verborgen kosten. Wij communiceren helder en direct. U weet altijd waar u aan toe bent.

Breed aanbod

Ons aanbod is afgestemd op uw wensen. Wij kunnen binnen no-time samen met u een fantastische woning vinden.

Waar vindt u onze woningen?

In de Costa Cálida, een unieke plek in het zonnige Zuidoost Spanje.

Tussen de azuurblauwe wateren van de Middellandse Zee en Mar Menor ligt de Costa Cálida in de regio Murcia. De kuststrook heet Costa Cálida en dat betekent ‘warme kust’. Ze heeft deze naam gekregen vanwege de zon die hier meer dan 300 dagen per jaar schijnt. Het is een fantastisch gebied waar rust, ruimte, natuur en historie samen komen.

Ontdek

Wilt u meer informatie of heeft u een vraag?

Neem contact met ons op