Uw Nederlandse makelaar in Spanje

Van harte welkom bij Spaanse Casa. Bent u op zoek naar een Nederlandse makelaar in Spanje? Spaanse Casa is uw ideale partner wanneer het gaat om de aankoop van een woning in Spanje. Wij herkennen uw zoektocht als geen ander. Ook wij persoonlijk hebben een woning in Spanje gevonden. Met veel enthousiasme en vanuit onze eigen ervaring gaan wij op zoek naar uw droomwoning. Dankzij ons uitgebreide netwerk, expertise van de woningmarkt en ons inlevingsvermogen lukt dit keer op keer. En wij begeleiden u persoonlijk tijdens het gehele aankooptraject. Uw vertrouwen is bij ons in goede handen met als resultaat een Spaanse Casa waar u helemaal gelukkig van wordt.

Meer over Spaanse Casa

Betrouwbaar

Wij werken samen met erkende hypotheekverstrekkers, notarissen en advocaten. Uw aankoop is in goede juridische handen. Wij begeleiden u zorgvuldig en professioneel.

Loyaal

Ook na de ontvangst van uw sleutel kunt u gewoon op ons blijven rekenen. U kunt met al uw vragen blijvend bij ons terecht en wij maken u graag wegwijs in uw nieuwe woonomgeving.

Transparant

Bij ons zijn er geen verborgen kosten. Wij communiceren helder en direct. U weet altijd waar u aan toe bent.

Breed aanbod

Ons aanbod is afgestemd op uw wensen. Wij kunnen binnen no-time samen met u een fantastische woning vinden.

Waar vindt u onze woningen?

In de mooiste plaatsen aan de Costa Cálida en Costa Blanca, beiden gelegen in het zonnige zuidoosten van Spanje.

Ons werkgebied aan de Costa Cálida is de gehele kust met plaatsen als Lo Pagán, Puerto de Mazarrón en Águilas, en golfresorts zoals Condado de Alhama. En aan de Costa Blanca plaatsen als Pilar de la Horadada, Benidorm, Finestrat, Villajoyosa en Altea. Onze woningen hebben zicht op de azuurblauwe wateren van de Middellandse Zee en Mar Menor, golfbanen of liggen in een dorp dicht bij de kust.

In onze regio schijnt de zon meer dan 300 dagen per jaar. Rust, ruimte, natuur en historie komen hier samen. Perfect om te wonen en te verblijven.

Ontdek

Wilt u meer informatie?

Heeft u een vraag?

Een kennismakingstrip boeken

Digitaal bezichtigen

1-op-1 gesprek

Neem contact met ons op

Spaanse Casa maakt deel uit van de QHCC-groep