Spaanse Casa biedt u de mogelijkheid van een kennismakingstrip. Samen gaan we op zoek naar uw droomwoning en laten wij u kennismaken met de Costa Cálida en/of Costa Blanca. Spaanse Casa begeleidt u persoonlijk van A tot Z door het gehele aankoopproces heen. Enthousiast geworden? Neemt contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken en een Spaanse Casa kennismakingstrip te reserveren.

Hoe ziet een kennismakingstrip eruit?

Voordat u onze kant op komt bespreken we telefonisch en per email uw wensen, budget en voorkeuren. Op basis hiervan maken wij een programma waarin we woningen gaan bezoeken die hier naadloos op aansluiten. In dit programma is volop ruimte aanwezig om wijzigingen aan te brengen. Onze ervaring leert namelijk dat tijdens de kennismakingstrip uw wensen steeds concreter worden en we nog gerichter woningen en/of gebieden kunnen (be)zoeken. Er is ook tijd gereserveerd voor een bezoek aan een advocaat (solicitor) om al uw juridische vragen te beantwoorden en uitleg te krijgen over de juridisch kant van een woning kopen in Spanje.

Duur van de kennismakingstrip

Wij gaan uit van maximaal drie dagen. Op de eerste dag arriveert u in de ochtend op de luchthaven van Alicante of Murcia. Spaanse Casa heet u persoonlijk welkom bij aankomst. Onder het genot van een kopje koffie bespreken we het programma, geven u informatie en gaan vervolgens op pad. U hoeft hiervoor geen eigen auto te huren, u wordt door ons rondgereden.

Verblijf

U verblijft in een appartement op golfresort Condado de Alhama waar ook ons kantoor is gevestigd. Hier zijn diverse restaurants, bars, een bakker en supermarkt op loopafstand. 's avonds of in de ochtend heeft u genoeg tijd om bijvoorbeeld een balletje te slaan op de tennisbaan of een wandeling te maken. Dit verblijf biedt Spaanse Casa u gratis aan.

Kosten

Er zijn geen kosten verbonden aan de transfers van en naar de luchthaven. Daarnaast is de kennismaking met onze regio en uw accommodatie kosteloos. Spaanse Casa vergoedt ook de kosten van uw vlucht na aankoop van een nieuwbouw woning.

Voordat u vertrekt

Vergeet niet uw paspoort, creditcard en bankpas mee te nemen. Voor het reserveren van een woning heeft u dit nodig. Wenst u een financiering? Wij kunnen u hiermee helpen. Informeer ons tijdig zodat u met de gewenste financiering op zak richting Spanje komt.

Komt ook u binnenkort kennismaken met Spaanse Casa? Laat ons weten wanneer u een bezoek wilt brengen en kennismaken met de regio.
Stuur een mail naar info@spaansecasa.nl en wij zorgen voor een mooie trip voor u.

¡Hasta pronto!

Spaanse Casa maakt deel uit van de QHCC-groep