Altaona ligt op een plek waar de zon het hele jaar door schijnt. Een regio met een warm klimaat en water dat kalm over de stranden kabbelt, waar het helderblauwe licht van de open hemel alle hoeken bereikt en het leven van de bewoners veraangenaamt.

Altaona heeft deze locatie gekozen vanwege de ligging op iets meer dan 12 minuten van het centrum van Murcia, een stad met heel veel charme. En een gezellige stad waar men buiten leeft en flaneert door de straten, over de prachtige pleinen en geniet op de vele terrasjes.

De naam Altaona is afgeleid van een van de omringende bergen, de meest herkenbare heeft de vorm van een liggende dame, vandaar de herkomst van 'Ala Dona' wat lange vrouw betekent. Altaona Golf and Country Village ligt aan de voet van het natuurgebied Arrascoy en de vallei welke Murcia omgeeft die tevens als groene long van de omgeving fungeert. Een berggebied vol wandelpaden tussen de dennenbomen waar u lange wandelingen kunt maken of kunt moutainbiken. Een van de meest kenmerkende bezienswaardigheden is het heiligdom van Fuensanta met een fraai uitzicht over de stad. Elk jaar wordt hier een bekende pelgrimstocht gehouden.

Altaona staat niet alleen symbool voor comfort in het interieur, maar ook in de omgeving. Het is nu mogelijk om op een plek te wonen waar u alle dagelijkse benodigdheden bij de hand hebt: bezienswaardigheden, winkels, een oneindige zee om van de zon te genieten......kortom comfort binnen handbereik voor alle bewoners.

In het hart van Altaona bevindt zich de Parador. Een traditioneel plein dat een ontmoetingsplek vormt voor de bewoners, waar tradities en gastronomie samenkomen. De klokkentoren van de kapel in traditionele mediterrane stijl torent uit boven het plaveisel en verleent het geheel zijn charme. In de Parador komen in de schaduw van de grote dennenbomen op het plein de plaatselijke keuken en de fusion-stijl samen op de plek waar u tevens uw dagelijkse boodschappen doet. Hier geniet u van eindeloze gesprekken en zonsondergangen, ontbijt u voor een partijtje golf of neemt u heerlijk een drankje na een sportieve dag. Rond het plein vindt u de golf proshop, evenals de fitnessruimte en padel- en tennisbanen. Het complex heeft een wellness center voor de inwoners en een driving range om uw golftechniek te oefenen.

De golfbaan loopt tussen de bebouwing door als een groene corridor in een droog klimaat. Het natuurlijke landschap vloeit geleidelijk en wordt met mate omringd door vegetatie zodat u gemakkelijk kunt doorlopen. Het is de perfecte omgeving voor een aangename golfervaring. De baan heeft een plezierige strategische aanleg. Uitdagend, maar niet omslachtig. Heuvels en bomen vormen een beloning voor golfers die nauwkeurig spelen. Prachtige meren maken deel uit van het spel en strategische bunkers definiëren de fairways en greens met contrasterende kleuren en texturen in een fraai woestijnlandschap.

De villa's in Altaona ademen het omringende landschap in, dat in de huizen overloopt aan de hand van de terrassen en de grote ramen in de vertrekken. Water en licht, essentiële elementen voor het leven, zijn overal in de villa's zichtbaar, waardoor de bewoners zich hier altijd van bewust zijn. Altaona biedt vier verschillende typen villa's aan, waarvan één geheel gelijkvloers, die allen volledig voldoen aan de hoogste eisen en wensen van de bewoners. Heerlijke lichte vertrekken met een uitmuntende indeling en een oneindig uitzicht vanaf het terras dat uitnodigt om nog even te blijven genieten en zorgt voor een eindeloze rust.

Wilt u Altaona bezoeken en kennismaken met de omgeving? Stuur ons een berichtje naar info@spaansecasa.nl. Voor meer informatie over de gratis Spaanse Casa Kennismakingstrip klik hier.