Spaanse Casa presenteert u Eficatium, een prachtig nieuwbouwproject in Pilar de la Horadada. Hier worden vlakbij de levendige dorpskern geschakelde en vrijstaande villa's gebouwd. Ook de rambla richting het strand, waar u kunt wandelen of fietsen, ligt om de hoek. De villa's die worden gebouwd beschikken over twee of drie slaapkamers met twee badkamers. 

Voor elke Eficatium villa worden de mooiste en beste materialen gebruikt. De buitenkant van uw villa wordt deels afgewerkt met natuursteen. Wat deze villa uniek maakt is de afwerking op het allerhoogste niveau. Aan alles is gedacht en u zult verbaasd zijn over de vaak onzichtbare unieke toepassingen zoals soft close deuren en driedubbel glas.

Pilar de Horadada heeft gezellige pleinen in het hart van het dorp. Hierlangs loopt ook de hoofdstraat Calle Mayor waar u winkels en restaurants vindt. Het strand ligt drie kilometer van het project. Het is net als in uw dromen; het zand is wit en de zee diepblauw. Vanaf uw villa rijdt u makkelijk naar grotere plaatsen in de omgeving, zoals Orihuela Costa ,Torrevieja en Cartagena. Of bezoek juist kleine kustplaatsjes zoals Mil Palmeras, San Pedro del Pinatar en San Javier. 

Wilt u de kijkwoning bezoeken en kennismaken met de omgeving? Stuur ons een berichtje naar info@spaansecasa.nl. Voor meer informatie over de gratis Spaanse Casa kennismakingstrip klik hier