Spaanse Casa presenteert u de Euromarina Towers, sleutelklaar appartementen op La Manga del Mar Menor.

De Euromarina Towers bevinden zich op de eerstelijns aan de kust van La Manga del Mar Menor. Ze bevinden zich in een uniek en exclusief gebied, tussen twee verschillende zeeën, de Mar Menor en de Middellandse Zee. De residentie bestaat uit vier torens met elk 10 verdiepingen, met directe toegang tot het strand en drie fantastische gemeenschappelijke zwembaden. Het moderne ontwerp is geïnspireerd op de zee, een feit dat goed wordt weerspiegeld in de gevel, blauw en wit. Het uitzicht vanaf uw terras is spectaculair.

De Euromarina Towers bevinden zich op ongeveer 30 minuten rijden van Cartagena, een van de belangrijkste steden in de regio en in de buurt van een prachtige golfbaan. Het gebied heeft allerlei faciliteiten te bieden zoals gezellige terrasjes, bars, heerlijke restaurants, supermarkten, winkels, medische centra, tandartsen, apotheken, golfbanen, jachthavens, nautische centra en meerdere sport mogelijkheden.

La Manga del Mar Menor is een landstrook welke op natuurlijke wijze is gecreëerd en wordt omgeven door twee zeeën, de Mar Menor en de Middellandse Zee. Het is een van de meest exotische plaatsen in Spanje. Het is de perfecte plek om volop te genieten van de zee en er zijn veel watersporten.

In de Euromarina Towers zijn nog enkele sleutelklaar appartementen beschikbaar.

WIlt de modelwoning bezichten en kennismaken met de omgeving? Stuur ons een berichtje naar info@spaansecasa.nl. Voor meer informatie over de Spaanse Casa kennismakingstrip klik hier