Spaanse Casa presenteert u diverse luxe woningen op Golf resort Hacienda del Álamo waar u geniet van de aangename Mediterrane sfeer. Alle appartementen, penthouses en stadswoningen zijn sleutelklaar. Nieuwbouwproject Serenity Villas wordt gerealiseerd in 2021. Alle woningen vormen een natuurlijk geheel met de golfbaan die oneindig lijkt te zijn. Geniet van de schitterende palmbomen en exotische planten terwijl u heerlijk wandelt over de prachtige lanen.

Hacienda del Álamo heeft een 18-holes golfbaan die ruimte ademt. Het is het enige golf resort in de regio Murcia waar u gebruik kunt maken van de extra zes holes trainingsbaan. De golfbaan heeft ook een putting green en driving range. Kortom, één van de beste golfbanen die Dave Thomas ontworpen heeft. Iedereen die hier speelt, is het ermee eens dat het een nieuwe ervaring is. Alsof u het plezier van golfen opnieuw ontdekt.

Naast golfen biedt Hacienda del Álamo sportmogelijkheden als padel, tennis, voetbal, basketbal en cricket. Na alle inspanning is het tijd voor ontspanning in de plaatselijke beautysalon. Geniet op het terras van het Clubhuis van uw indrukwekkend en eindeloos uitzicht over de golf. Hier kunt u smakelijk eten en drinken. Er zijn nog meer tappasbarretje, restaurants en bars binnen handbereik, dus u hoeft Hacienda del Álamo niet te verlaten om de inwendige mens te verwennen.
 

Hacienda del Álamo ligt op zeer korte afstand van de gezellige dorpjes Fuente Álamo en Corvera. De internationale luchthaven Murcia (Corvera) ligt op 15 minuten rijden afstand. Hacienda del Álamo is centraal gelegen tussen het noorden en het zuiden van Costa Cálida. Binnen een half uurtje ligt u te relaxen op uw zonnebedje op het strand aan de Mar Menor of op Playa Bahía in Puerto de Mazarrón.

Wilt u de modelwoningen bezichtigen en kennismaken met golf resort Hacienda del Alamo? Stuur ons een berichtje naar info@spaansecasa.nl. Voor meer informatie over de Spaanse Casa kennismakingstrip klik hier. Een live virtuele tour via Whatsapp is ook mogelijk.
Spaanse Casa maakt deel uit van de QHCC-groep