Spaanse Casa presenteert u residentie Las Higuericas del Mar op 100 meter van het strand van Las Higuericas, in Torre de la Horadada, een paradijs in alle aspecten, waar u kunt genieten van de onmetelijkheid van de Middellandse Zee, watersporten, zeilen, surfen en snorkelen.

Residentie Higuericas bestaat uit 16 exclusieve design villa's ontworpen door de Zwitserse architect Massimo Di Caudi met twee, drie, vier of vijf slaapkamers. U kunt alles naar wens aanpassen en dat gaat verder dan een keuze uit diverse soorten tegels. Zo kunt u bijvoorbeeld van twee percelen één maken. Of de ligging van uw villa en het ontwerp van uw zwembad laten veranderen. Bijna alles is mogelijk.


U bent binnen vijf minuten bij de geweldige jachthaven van Torre de la Horadada en in tien minuten bij de mooie jachthaven van San Pedro del Pinatar. En u bent slechts 8 km verwijderd van Lo Romero Golf, één van de 21 golfbanen in de regio. 

Wilt u Las Higuericas del Mar bezoeken en kennismaken met de omgeving? Stuur ons een berichtje naar info@spaansecasa.nl. Voor meer informatie over de gratis Spaanse Casa Kennismakingstrip klik hier.