Spaanse Casa presenteert u deze moderne begane grond appartementen en penthouses van nieuwbouw project Infinity Beach in El Alamillo Puerto de Mazarrón.

Naast het bestaande en nagenoeg volledig uitverkochte project Volamar wordt dit nieuwe project gerealiseerd. De moderne appartementen en penthouses hebben een formidabel uitzicht over de kust van Puerto de Mazarrón. De badplaats heeft op loopafstand een hele gezellige boulevard waar u heerlijk kunt slenteren en uitgebreid eten. Er zijn veel authentieke Spaanse restaurantjes met een terras waar u fantastisch kunt eten en uitzicht heeft over het strand en de Middellandse zee. Het schone familie strand is breed en de zee loopt geleidelijk af waardoor (kleine) kinderen hier ook zonder problemen kunnen zwemmen.

In het centrum van Puerto de Mazarrón zijn veel restaurants te vinden, winkeltjes en er is zondagochtend een enorm grote markt waar u van alles kunt kopen. Voor al uw boodschappen kunt u ook terecht bij de vele grote supermarkten in het commercieel centrum op nog geen vijf minuten rijden van uw appartement. 

Wilt u de bouwlocatie bezoeken en kennismaken met de omgeving? Stuur ons een berichtje naar info@spaansecasa.nl. Voor meer informatie over de Spaanse Casa kennismakingstrip klik hier.