Spaanse Casa presenteert u Isea Calma, een fantastische residentie op een unieke locatie aan de kust tegenover het eilandje Isla del Fraile. Hier worden appartementen en (duplex) penthouses gerealiseerd met één, twee of drie slaapkamers en één, twee of drie badkamers plus een privé terras. U heeft een ongeëvenaard en spectaculair uitzicht over de Middellandse Zee vanaf deze bevoorrechte locatie. 

De appartementen en penthouses worden gebouwd met de beste materialen en zijn luxueus, voorzien van airconditioning. Neem een duik in één van de zwembaden of geniet vanuit uw jacuzzi van het formidabele uitzicht. 

Het strand, winkelcentra en de boulevard van Águilas liggen letterlijk om de hoek. Hier kunt u winkelen, wandelen, duiken en watersporten. En er zijn vier golfbanen in de omgeving. Dit is met recht een droomlocatie!


Beleef nu al uw appartement en de omgeving van Isea Calma. Neem een kijkje via onze 360º VIRTUELE TOUR en klik hier.

De woningen worden in 2022 opgeleverd. Vraag ons gerust naar de beschikbaarheid, prijzen en de brochure.

 

Wilt u de locatie bezoeken en kennismaken met de omgeving? Stuur ons een berichtje naar info@spaansecasa.nl. Voor meer informatie over de gratis Spaanse Casa Kennismakingstrip klik hier
 
Spaanse Casa maakt deel uit van de QHCC-groep