Spaanse Casa presenteert u ‘Isla del Fraile’, een project bestaande uit 14 schitterende vrijstaande villa’s, gelegen op de exclusieve urbanisatie Isla del Fraile in Äguilas.
 
De omgeving rondom Isla del Fraile bestaat uit verschillende stranden en kleine baaien waar u ongestoord van de zon, het blauwe Middellandse Zee water en de omgeving geniet. Wat deze plek uniek maakt, is dat de urbanisatie waar de villa’s worden gebouwd een directe toegang heeft naar een prachtig strand, in een kleine baai. Op zeer korte afstand ligt het winkelcentrum Águilas Plaza. En binnen 5 tot 10 minuten bent u in het sfeervolle centrum van Águilas. Watersportliefhebbers zijn aan het strand van Águilas helemaal op hun plek.
Surfen, kajakken, zeilen en skuba duiken zijn een paar watersportactiviteiten die u kunt uitvoeren in Águilas. Het fijne van de stad Águilas is de bereikbaarheid. Naast de auto is de stad bereikbaar per trein. 

Als kers op de taart wordt voor uw villa een golfbaan gerealiseerd. U kunt op elk moment van de dag zó de baan op voor een potje golf. 

Voor een prachtige 360º VIRTUELE TOUR door de villa klik hier. Loop door de villa, bekijk alle ruimtes en de directe omgeving.

De bouw van de villa’s is inmiddels gestart de oplevering staat gepland vanaf juni 2020. Van de 14 villa's zijn er nog slechts 3 beschikbaar!
 

Wilt u de villa live bezichtigen en kennismaken met de omgeving? Stuur ons een berichtje naar info@spaansecasa.nl. Voor meer informatie over de gratis Spaanse Casa kennismakingstrip klik hier.