Spaanse Casa presenteert u Lamar House, appartementen, penthouses en studio's in Pilar de la Horadada. Dicht tegen de grens met de regio Murcia en in het zuidelijkste puntje van de provincie Alicante, daar ligt dit gemoedelijke dorpje. Residentie Lamar House ligt dicht bij het dorpscentrum en op korte fietsafstand van kustplaats Torre de la Horadada waar u geniet van het goudgele strand aan de Middellandse Zee.
 
In de afwisselende omgeving ligt meer dan 30 kilometer aan fietspaden. U geniet van natuurgebieden, dorpjes met historische bezienswaardigheden, of u fietst bijvoorbeeld naar San Pedro del Pinatar
 
De befaamde modderbaden (Las Charcas) in Lo Pagán liggen in de buurt, net als het winkelcentrum La Zenia Boulevard. Golfliefhebbers kunnen gebruik maken van de vele golfbanen in de regio waaronder het prachtige Lo Romero Golf.

De levendige Orihuela Costa, Mar Menor en de regio Murcia met haar historische steden liggen binnen handbereik. Dat maakt de ligging ideaal. Er zijn slechts nog enkele appartementen, penthouses en studio's beschikbaar. Wilt u meer keuze dan kunt u uw woning kopen in de nieuwste fase van Lamar.
 

Wilt u de modelwoningen bezichtigen? Stuur ons een berichtje naar info@spaansecasa.nl. Voor meer informatie over de gratis Spaanse Casa kennismakingstrip klik hier
Spaanse Casa maakt deel uit van de QHCC-groep