Spaanse Casa presenteert u appartementen Levansur Home in het intieme kustplaatsje Lo Pagán. Een kleinschalig project waarbij 15 luxe appartementen worden gebouwd.
 
De boulevard langs het strand van Lo Pagán is totaal zes kilometer lang. Het begin van deze wandelpromenade is de militaire basis in San Javier en eindigt bij het natuurgebied van San Pedro del Pinatar (Parque Regional Salinas y Arenales). Veel restaurantjes en barretjes liggen aan de boulevard. Dit is ook de plek waar veel festiviteiten plaatsvinden, zoals de processie van Virgen del Carmen jaarlijks op 16 juli. Door de straten van Lo Pagán wordt het Mariabeeld van de kerk van San Pedro rondgedragen.
 
Het strand in Lo Pagán is goudgeel van kleur en loopt over in het kristalheldere water van de Mar Menor. Niet te missen zijn de bekende modderbaden (Las Charcas). Een dijk scheidt de Mar Menor van enkele zoutmeren. Met behulp van een vijftal steigers betreedt u het zoutmeer. Een modderbad nemen is een eeuwenoud ritueel; in het ondiepe water gaat u op zoek naar modder. U smeert de huid en/of gevoelige plekken in met een dun laagje. De modder staat bekend om haar goede en helende eigenschappen voor de huid. De modder laat u opdrogen tijdens een wandeling over de dijk. Vervolgens spoelt u de huid af met het water van het zoutmeer.

Ondanks het intieme karakter is in Lo Pagán genoeg levendigheid te vinden. Een ideale combinatie tijdens uw verblijf. De Levansur Home appartementen zijn medio 2020 gereed.Wilt u de bouwlocatie bezoeken en kennismaken met de omgeving? Stuur ons een berichtje naar info@spaansecasa.nl. Voor meer informatie over de gratis Spaanse Casa kennismakingstrip klik hier.