Spaanse Casa presenteert u exclusieve appartementen, penthouses en villa's, plus de mogelijk om uw eigen vrijstaande villa te bouwen, op het eiland van de Golf, van de Spaanse Levante. Zo wordt het fenomenale Lo Romero genoemd sinds de ingebruikneming. Met Levante wordt de regio Valencia-Murcia bedoelt. Het woord Levante verwijst naar de zonsopkomst.

Vanaf Lo Romero kunt u genieten van die prachtige zonopkomst en heeft u een fantastisch uitzicht op het blauwe water van de Mar Menor. Met op de achtergrond de La Manga del Menor strip en de bergen van Calblanque. Het rustige Lo Romero is uitstekend onderhouden en kenmerkt zich door veel groen waar elke golfliefhebber wordt uitgedaagd op de magnifieke 18-holes golfbaan. Geniet van de rust van de natuur vermengd met sport, waarbij het enige geluid dat u hoort is het ruisen van de mediterrane dennentakken en het enige gezelschap de knagende eekhoorns zijn die de bomen herbergen.

Op een paar minuten afstand ligt het gezellige dorpje Pilar de la Horadada. Hier kunt u aangenaam rondslenteren door de gezellige straatjes; een terrasje pakken, hapje eten of winkelen bij de lokale winkeliers. De subliem witte zandstranden langs de Middellandse Zee en de Mar Menor met haar kristalheldere en warme water bereikt u in nog geen 10 minuten. Meer heeft u niet nodig voor een diepe ontspanning.

Vanaf Lo Romero rijdt u makkelijk en snel naar steden aan de Costa Blanca Zuid zoals Torrevieja en Orihuela of richting steden aan de Costa Cálida zoals havenstad Cartagena en de gezellige dorpjes Lo Págan en Santiago de la Ribera.

Wilt u de kijkwoning, de bouwlocatie en golfbaan Lo Romero bezoeken en kennismaken met de omgeving? Stuur ons een berichtje naar info@spaansecasa.nl. Voor meer informatie over de gratis Spaanse Casa kennismakingstrip klik hier.

Spaanse Casa maakt deel uit van de QHCC-groep