Spaanse Casa presenteert u het nieuwbouwproject Los Flamencos in Playa Paraíso. Op een wonderschone locatie direct aan het strand van de Mar Menor, worden 130 appartementen gebouwd, elk met hun eigen karakter. De appartementen grenzen aan een gemeenschappelijke tuin die is opgedeeld in verschillende recreatieve gebieden. Los Flamencos is zo ontworpen dat zij naadloos opgaat in de natuurlijke omgeving. Elke woning heeft een ruim panoramisch terras met zicht op zee en de sprookjesachtig mooie omgeving. 

Het complex ademt luxe en rust en biedt een schitterend uitzicht over het kalme, blauwe water van de Mar Menor, de Middellandse Zee en de zoutmeren Salinas de Marchamalo. De gemeenschappelijke tuin in Mediterrane stijl wordt aangekleed met olijfbomen, Aleppodennen, aromatische planten zoals rozemarijn en lavendel, Aloe Striata, Echium en Agave.
De tuin is opgedeeld in verschillende recreatieve zones zodat u optimaal kunt ontspannen. Er komt een vogeluitkijkpost, chill-out ruimte, sportzone, kinderspeelplaats, een spa, fitnessruimte en een plek voor huisdieren. Het zwembad is maar liefst 300 m² en geeft u het gevoel alsof u aan het strand ligt. 
 

De ligging van Los Flamencos is ideaal. U kunt verschillende plaatsje bezoeken. Het charmante vissersplaatsje Cabo de Palos staat bekend om haar vuurtoren en visrestaurants. Voor duikers is dit een geliefde plaats om te duiken vanwege de vele scheepswrakken. La Manga Strip heeft stranden aan de Mar Menor en Middellandse Zee. Het mijnmuseum en flamencofestival kunt u bezoeken in La Unión. Cartagena is de havenstad van de regio. Bekend om haar Romeinse theater en andere overblijfselen uit deze tijd. En niet te vergeten, Murcia, de hoofdstad van de regio. De kathedraal is het symbool van de stad. En u vindt hier een overvloed aan gebouwen in Barokstijl. 
  
In de omgeving liggen diverse golfbanen. De golfbanen van onder andere La Manga Club, Mar Menor Golf en La Torre Golf zijn ontworpen door Jack Nicklaus. 

Los Flamencos ligt vlakbij het natuurpark Calblanque. Een prachtig gebied waar de natuur in haar puurste vorm te vinden is. De oppervlakte bedraagt 2.000 hectare en is sinds 1987 beschermd. Het uigestrekte landschap bestaat uit duinen, gouden zandstranden met zicht op kliffen en de Middellandse Zee. Een aantal bijzondere plantensoorten en dieren zijn hier te vinden, waaronder rotsrozen, trechter lelies, dukaatbloemen, arenden, spechten, dassen, beukenmarters en zeeschildpadden. Door Calblanque liggen verschillende wandelroutes. Een geliefde route is die naar het strand van Cala Reona. Aan de rand van het gebied liggen resten van oude zilver-, koper- en tinmijnen.
 
Oplevering van fase 1 staat gepland voor december 2020 en fase 2 in voorjaar 2021.

Wilt u de kijkwoning bezoeken en kennismaken met de omgeving? Stuur ons een berichtje naar info@spaansecasa.nl. Voor meer informatie over de gratis Spaanse Casa kennismakingstrip klik hier
Spaanse Casa maakt deel uit van de QHCC-groep