Spaanse Casa presenteert u het project ‘Mar Blanco II’, nieuwbouw appartementen in het dorpje El Mojón aan de Middellandse Zee. De appartementen liggen op twee minuten loopafstand van de zee in een idyllische omgeving. Deze plek is dan ook een oase van rust.
 
Het strand van El Mojón is een fijn zandstrand dat aan de noordkant grenst aan het strand ‘Las Higuericas’ in het kustplaatsje Torre de la Horadada. Aan de zuidkant grenst het strand aan het natuurpark ‘Salinas y Arenales de San Pedro’, in San Pedro del Pinatar waar u geniet van de lokale flora en fauna. En misschien flamingo’s spot.
 
San Pedro del Pinatar is het dichtstbijzijnde plaatsje waar u terecht kunt voor de dagelijkse boodschappen. Hier vindt u een scala aan restaurants en bars.
 
Een leuk weetje: de Costa Cálida, de kustlijn van de regio Murcia, begint hier. De totale lengte van de kust is 250 kilometer lang en loopt langs het zuiden van de regio.
 
De appartementen zijn inmiddels opgeleverd. Er is nog slechts één appartement beschikbaar en deze is sleutelklaar!

Wilt u de woning bezichtigen en kennismaken met de omgeving? Stuur ons een berichtje naar info@spaansecasa.nl. Voor meer informatie over de gratis Spaanse Casa kennismakingstrip klik hier.