Spaanse Casa presenteert u appartementen, penthouses en villa's op urbanisatie Mar de Pulpí direct aan de kust van de Middellandse zee.

Mar de Pulpí heeft een in het oog springend wit ontwerp dat doet denken aan een Andalusisch dorp. Uw woning is altijd omringt door oase van groen en water. Gebouwd op een unieke locatie, direct aan het strand van San Juan de los Terreros waar u eindeloos geniet van de azuurblauwe Middellandse Zee. Aan het strand liggen diverse leuke restaurantjes, een ijssalon en barretjes, allen met een terras waar u het hele jaar kunt zitten dankzij het fijne klimaat.

Voor sporters heeft Mar de Pulpí veel te bieden; een fitnessclub, uniek atletiek centrum, squash- & padelbanen en uiteraard de voortreffelijke 18 holes golfbaan van Mundo Aguilón op nog geen 10 minuten rijden. Er worden geregeld sportevenementen georganiseerd zoals de Campus Carlos Coloma en Campus Trackman.Op loopafstand ligt het authentieke dorp San Juan de los Terreros die ook bekend staat als ‘La Puerta de Andalucía’ (De poort van Andalusië). Ze wordt zo genoemd omdat het dorp op de grens met de regio Murcia ligt. Een grote supermarkt, restaurants, weekmarkt, zandstranden en idyllische baaien; het is hier allemaal. Vergeet niet om een bezoek te brengen aan het kasteel ‘El Castillo de San Juan de los Terreros’ van waar u een fabelachtig uitzicht heeft op het dorp en de omgeving. Daarnaast vindt u op korte rijafstand de schitterende historische steden Águilas en Lorca. Hier kunt zeer goed winkelen, cultuur snuiven, een hapje eten of lekker slenteren door die typische smalle oude Spaanse straatjes.

De woningen op Mar de Pulpí zijn sleutelklaar en worden momenteel gebouwd, afhankelijk van de fase waar ze staan.

Wilt u de modelwoningen bezichtigen en kennismaken met de omgeving? Stuur ons een berichtje naar info@spaansecasa.nl. Voor meer informatie over de gratis Spaanse Casa kennismakingstrip klik hier.