Spaanse Casa presenteert u Mirador del Condado, een nieuwbouwproject op 5-sterren Resort Condado de Alhama. Een populair golf resort, centraal gelegen in regio Mazarrón op nog geen half uur van de Middellandse Zee (Puerto de Mazarrón) en de zevende stad van Spanje: Murcia. Hier worden moderne appartementen met twee slaapkamers en twee badkamers gebouwd, 1e lijns golf met een waanzinnig uitzicht over de golfbaan richting de bergen. Deze appartementen zijn gesitueerd op steenworp afstand van alle faciliteiten. Residentie 1 wordt momenteel gebouwd en de oplevering staat gepland voor april 2020. Van residentie 2 staat de oplevering gepland voor begin 2021.

Naast de appartementen zijn er twee projecten van totaal 27 villa's gepland. Uitzicht vanuit uw woonkamer en dakterras op uw privé zwembad en over de golfbaan. De bouw van de villa's is gestart en zij hebben een vanafprijs van 159.000 euro.

Condado de Alhama beschikt over vele sportfaciliteiten zoals de Jack Nicklaus signature 18-holes golfbaan, 24 zwembaden, tennis en padelbanen, een fitness club, voetbal en basketbalvelden. U hoeft het resort niet te verlaten om een fantastisch verblijf te hebben. Alles is aanwezig in het commercieel centrum Al Kasar: diverse restaurants, bars met live muziek, terrasjes, een bakker, beautysalon met kapsalon plus massageruimte en een grote supermarkt. Daarnaast kunt u fietsen, golfattributen en zelfs een opblaasbare jacuzzi huren. Het golf clubhuis en tenniscentrum beschikken ook over een restaurant plus terras. En alles is het gehele jaar geopend.

Het resort wordt zeer goed onderhouden en heeft 24/7 beveiliging.Wilt u de modelwoning bezichtigen en kennismaken met de omgeving? Stuur ons een berichtje naar info@spaansecasa.nl. Voor meer informatie over de gratis Spaanse Casa kennismakingstrip klik hier.