Spaanse Casa presenteert u zeer ruime en instapklare appartementen en penthouses op Mundo Aguilón golf, met zeezicht. Deze excellente golfbaan ligt op korte afstand van de kust van Costa de Almería en het knusse dorpje San Juan de los Terreros. Mundo Aguilón is gekozen als beste woestijn golfbaan van Europa en maakt indruk door de grandioze uitzichten op de Middellandse Zee en omringende bergen.

Er zijn drie zwembaden op Mundo Aguilón, waarvan er twee zijn gelegen aan de rand van de golfbaan, omringd door de schoonheid van de natuurlijke landschappen van Aguilón. Hier is ook een tennis- en padelbaan. Het derde zwembad is hoger gelegen en vanuit het water kijkt u naar de Middellandse Zee, een uitzicht wat nooit verveelt. In het Golf Clubhuis vindt u een gezellige bar, golfwinkel en een restaurant met groot terras waar u geniet van het indrukwekkende weidse uitzicht over de golf richting de zee.

Vanuit Mundo Aguilón rijdt u in nog geen 10 minuten naar de grote kustplaats Águilas met de vele winkeltjes, terrasjes, strand, boulevard, historische bezienswaardigheden en uitgaansgelegenheden. Of misschien wilt u de meer internationaal georiënteerde stad Lorca ontdekken en hier shoppen of wellicht het beroemde kasteel van Lorca bezoeken?

San Juan de los Terreros kent vele leuke plekjes om te eten en drinken, op en dicht bij het strand in de vele baaien die de omgeving heeft. Het meest karakteristieke monument van deze plaats is het 18e eeuwse kasteel waar u een adembenemend uitzicht heeft over een groot deel van de kust van Almería en Murcia. Bij dit kasteel is een restaurant aanwezig met een indrukwekkend panoramisch uitzicht over San Juan de los Terreros.

Naast de luxueuze instapklare appartementen en penthouses presenteert Spaanse Casa een nieuwbouwproject op Mundo Águilon met diverse woningen waarvan de bouw start in 2020. Deze woningen hebben allen vrij uitzicht over de golfbaan richting de Middellandse zee.Wilt u de modelwoningen bezichtigen en kennismaken met de omgeving? Stuur ons een berichtje naar info@spaansecasa.nl. Voor meer informatie over de gratis Spaanse Casa kennismakingstrip klik hier.