Spaanse Casa presenteert u appartementen op de intieme urbanisatie Nueva Ribera Beach Club, direct aan het strand en de Mar Menor van badplaats Los Alcazares. Rondom de woningen is veel aandacht besteed aan de groene aankleding. Een legio aan palmbomen en groene ruimtes vindt u verspreid door de urbanisatie. Vanuit uw woning geniet u ongedwongen van de Mediterrane sfeer. In één minuut loopt u naar het strand en neemt u een kop koffie bij het surf café voor uw deur.

De woningen worden compleet opgeleverd inclusief een ondergrondse privé parkeerplaats met berging. In uw appartement is alles aanwezig zoals ingebouwde Siemens witgoed plus wasmachine, centrale airco/verwarming, alarm en kluis. Alleen uw meubels ontbreken en dit kan Spaanse Casa voor u regelen. U kunt dus direct genieten van het heerlijke ontspannen Spaanse leven in de zon!

Neem VIRTUEEL een kijkje in en rond de woningen van Nueva Ribera Beach Club en klik hier.

De kustplaatsen Los Narejos, Los Alcázares en Santiago de la Ribera liggen rondom Nueva Ribera Beach Club. Wekelijks op zaterdag staat de markt in Los Narejos. Verder zijn hier veel internationale eetgelegenheden te vinden. Los Alcázares is een grotere badplaats met een zeven kilometer lange boulevard langs de kust. In vervlogen tijden was dit een geliefde vakantiebestemming voor Romeinen en Arabieren. Zij vonden deze plaats de ideale locatie voor thermale baden. Het bekendste voormalige badhuis is ‘Balneario La Encarnación’, tegenwoordig een hotel en restaurant.

Santiago de la Ribera is een voormalig vissersdorpje. Langs het strand loopt een 4 kilometer lange wandelboulevard die overgaat in de boulevards van Lo Pagán en San Pedro del Pinatar. De boulevard is herkenbaar aan de lange rij met palmbomen. De ferry naar La Manga del Menor vaart dagelijks vanaf het strand van Santiago. Ook kunt u boottochten maken over de Mar Menor. In juli wordt jaarlijks het San Javier International Jazz Festival gehouden.

In de buurt van Nueva Ribera liggen de uitdagende golfbanen van La Serana Golf en Roda Golf. Houdt u liever van shoppen? Het overdekte winkelcentrum ‘Dos Mares’ ligt op een paar minuten rijden.

Nueva Ribera Beach Club heeft een busverbinding met de luchthaven en is 24/7 beveiligd met een portier.

Wilt u de modelwoning bezichtigen en kennismaken met de omgeving? Stuur ons een berichtje naar info@spaansecasa.nl. Voor meer informatie over de gratis Spaanse Casa kennismakingstrip klik hier.
Spaanse Casa maakt deel uit van de QHCC-groep