Spaanse Casa presenteert u Residencial NOVA I op een paar minuten loopafstand en NOVA II op 1 minuut loopafstand van het witte strand van Torre de la Horadada.

De NOVA I residentie bestaat uit 53 woningen: appartementen op de begane grond met tuin, op de eerste etage met terras en penthouses met dakterras. Daarnaast zijn er een aantal stadswoningen met tuin, terras en dakterras. De bouw van NOVA II is inmiddels gestart en deze residentie bestaat uit 34 woningen. De woningen zijn modern, luxe en voorzien van grote terrassen. Gebouwd rondom de gemeenschappelijke tuin. De gemeenschappelijk tuin is groen en groot, voorzien van zwembaden en speelzones voor kinderen. Bij elke woning hoort een eigen parkeerplaats.
 

Het witte strand van Higuericas ligt op steenworpafstand. Hier geniet u van het azuurblauwe water van de Middellandse Zee. Winkels, restaurantjes en bars zijn ook op loopafstand. En in 15 minuten rijden bent u bij La Zenia Boulevard, het shopping walhalla in de regio.

Wilt u de modelwoning bezichtigen en kennismaken met de omgeving? Stuur ons een berichtje naar info@spaansecasa.nl. Voor meer informatie over de gratis Spaanse Casa kennismakingstrip klik hier.