Spaanse Casa presenteert u in badplaats Los Alcázares op Roda Golf & Beach resort nieuwbouw appartementen, penthouses en luxueuze villa's.

Roda resort is een prachtig resort, zeer groen en met een actieve golfbaan. Op slechts 1,5 km van het kristalheldere en ondiepe water van de Mar Menor. Hier worden luxe appartementen en penthouses gebouwd met vrij uitzicht over de golfbaan. Direct aan de golfbaan worden zeer luxueuze villa's met privé zwembad gerealiseerd. Op het resort is een fantastisch clubhuis met restaurant aanwezig waar u heerlijk kunt genieten van de omgeving.

Het golf resort ligt tegen het centrum van badplaats Los Alcázares bekend om haar gezellige en bruisende sfeer. Leuke restaurantjes, gezellige terrasjes en een prachtig breed strand met strandtentjes en een lange boulevard waar u heerlijk kunt wandelen.
 

Wilt u de modelwoning bezichtigen en kennismaken met de omgeving? Stuur ons een berichtje naar info@spaansecasa.nl. Voor meer informatie over de gratis Spaanse Casa kennismakingstrip klik hier.
Spaanse Casa maakt deel uit van de QHCC-groep