Spaanse Casa presenteert u nieuwbouwproject ‘Sinergia World VI’, bestaande uit luxueuze vrijstaande villa’s in Los Alcázares. Ze worden op korte loopafstand van het strand gebouwd.
 
Los Alcázares heeft een fantastische wandelboulevard langs de zeven kilometer kustlijn. Ideaal voor een wandeling of om ’s avonds even uit te waaien voordat u een hapje gaat eten. Het zandstrand ligt aan het warme water van de Mar Menor, Europa’s grootste zoutwaterlagune. Het water van de Mar Menor is gemiddeld vijf graden warmer dan de Middellandse Zee, heeft een rustige golfslag en heeft een maximale diepte van zeven meter. Het hoge zoutgehalte in het water heeft een heilzame werking op de gezondheid, met name de gevoelige huid en gewrichten.  
 
Wekelijks op dinsdag wordt in het centrum van Los Alcázares de markt gehouden. Dé plek waar u terecht kunt van al het verse groente en fruit. Een goede selectie van winkels liggen verspreid door het centrum en er is een kleine shopping mall, ‘Centro Comercial Y de Ocia Las Velas’. In Bahía Centre, in het buurtplaatsje Los Narejos, vindt u veel internationale eetgelegenheden die in het hoogseizoen allemaal vol zitten. Hier is elke zaterdag een weekmarkt.
 
Aan het rand van Los Alcázares  liggen de prachtige golfbanen van La Serena en Roda Golf. Twee uitdagende banen waar fervente golfers naar hartenlust hun lijst kunnen doorbrengen.

In totaal worden in dit project 39 villa’s gebouwd. De oplevering staat vanaf mei 2020 gepland.

Wilt u de modelwoning bezichtigen en kennismaken met de omgeving? Stuur ons een berichtje naar info@spaansecasa.nl. Voor meer informatie over de gratis Spaanse Casa kennismakingstrip klik hier.