In dit kleinschalige project staat diversiteit centraal. Villa's zowel vrijstaand als geschakeld, afgewisseld met stadwoningen. Wilt u liever alles gelijkvloers of juist een privé dakterras? Wel of geen zwembad? Alles is hier mogelijk. En u heeft alles in de buurt, omdat uw woning aan de rand het gezellige dorpscentrum van Pilar de la Horadada ligt.
 

Pilar de Horadada heeft gezellige pleinen in het hart van het dorp. Hierlangs loopt ook de hoofdstraat Calle Mayor waar u winkels en restaurants vindt. Het strand ligt 3 kilometer van het project. Het is net als in uw dromen; het zand is wit en de zee diepblauw. Vanaf uw woning rijdt u makkelijk naar grotere plaatsen in de omgeving, zoals Orihuela Costa ,Torrevieja en Cartagena. Of bezoek juist kleine kustplaatsjes zoals Mil Palmeras, San Pedro del Pinatar en San Javier.

Golfen kunt u op het fantastische Lo Romero, slechts vijf minuten rijden van uw woning. 

Beleef nu al uw vrijstaande designvilla en bezoek alle ruimtes. Neem een kijkje via onze 360º VIRTUELE TOUR en klik hier.

Wilt u de kijkwoning bezoeken en kennismaken met de omgeving? Stuur ons een berichtje naar info@spaansecasa.nl. Voor meer informatie over de gratis Spaanse Casa kennismakingstrip klik hier
Spaanse Casa maakt deel uit van de QHCC-groep