U zoekt een woning in Spanje? Bij Spaanse Casa bent u op het juiste adres. Als makelaar werken wij op een professionele en prettige manier. Met veel enthousiasme helpen wij u bij het vinden van een heerlijke woning aan de Costa Cálida, regio Murcia in zuidoosten van Spanje. Hierbij houden wij uiteraard rekening met uw wensen, budget en voorkeuren en maken wij gebruik van ons uitgebreide netwerk in de regio. En wat helemaal makkelijk en fijn is, wij spreken Nederlands.

Ervaren in Spanje

Spaanse Casa is een exclusief label voor Nederlanders en Belgen, onder de vlag van Quality Homes Costa Cálida. Zij zijn gespecialiseerd in verkoop van woningen in de regio sinds 1997. Wij zijn gecertificeerd en staan geregistreerd in register van het Officiële College van Makelaars in Murcia, de COAPI. Onze kracht als makelaar is onze moderne manier van werken, gecombineerd met traditionele normen en waarden. Elke dag beginnen we met een zonnige glimlach. U kunt ons bereiken via Social Media, WhatsApp of chat. Wij reageren altijd direct en hebben persoonlijke aandacht voor uw wensen.

“Met ons vindt u gegarandeerd uw Casa onder de Spaanse zon”

Kennis van de regio
Het team van Spaanse Casa is zelf woonachtig in de regio Murcia en we voelen ons hier helemaal thuis. De leukste plekjes in uw nieuwe woonomgeving laten we graag zien. Wij hebben enkele jaren geleden besloten om onze droomwoning hier te kopen en weten als geen ander wat er komt kijken bij het kopen van een woning in Spanje.

Bij ons vindt u de woning die u zoekt
Neem alvast een kijkje in ons mooie aanbod. Daar zit vast de woning tussen die aansluit op uw wensen. Wilt u meer weten of heeft u vraag? Stuur een bericht via WhatsApp of een e-mail naar info@spaansecasa.nl.

Spaanse Casa gaat met heel veel plezier en motivatie op zoek naar het Spaanse thuis van uw dromen. U bent bij ons meer dan welkom!

agent-3
Michel Latuharhary
Makelaar Spaanse Casa
agent-1 rupert
Marcel van Veldhuizen
Office Manager
agent-2 Rupert Gehmacher
Directeur - eigenaar

Quality Homes Costa Cálida