Fred Berntsen

Ik ben via Social Media bij Spaanse Casa terecht gekomen en heb er absoluut geen spijt van. Vanaf het begin ervaarde ik direct het enthousiasme en de gedrevenheid van het team Michel & Marcel om de klant tevreden te stellen. Zij gaan bijzonder professioneel en klantgericht te werk en zijn, terwijl ik zelf soms mijn twijfels had of ik het allemaal zou gaan redden, absoluut positief ingesteld. De uitstekende service en misschien wel het belangrijkste, het wederzijds vertrouwen, heeft geresulteerd in de aankoop van een van de eerste nieuwbouw villa's op Condado. Door Spaanse Casa ga ik mij er permanent vestigen en zie uit naar de oplevering, die eind dit jaar zal plaatsvinden. Ik kan een ieder Spaanse Casa van harte aanbevelen!

Nico en Irene

Wij maakten kennis met Michel toen wij op zoek gingen naar een appartement in Spanje. Nog voor duidelijk was of wij via hem een aankoop wilden doen, was hij zeer uitgebreid in zijn uitleg naar ons toe aangaande het proces om aan te kopen in Spanje. Dit zorgde ervoor dat wij besloten een aantal appartementen te bekijken die werden aangeboden. Ook bij deze bezichtigingen kregen we veel informatie over het Resort en de appartementen. We vielen tevens met ons neus in de boter toen er een extra appartement werd bekeken dat nog maar net was aangeboden. We hebben toen meteen de knoop doorgehakt. We zijn een maand later teruggegaan voor ons bezoek aan de notaris en daarbij hebben Michel en Marcel ons ook volledig begeleid. Ook nu nog, met een verbouwing aan onze badkamer en als er nog vragen opkomen, zijn ze steeds beschikbaar en bereid om die extra aandacht en tijd te bieden. We zijn dus meer dan blij met de professionele en zeer vriendelijke begeleiding van Spaanse Casa!

Paul en Roland

Vanaf onze kennismaking op de Second Home Beurs in Utrecht tot onze aankoop van een appartement aan de Costa Cálida zijn wij fantastisch geholpen en te woord gestaan door Michel en Marcel. Niets is Spaanse Casa teveel en fijn om te weten dat ook na de aankoop van ons appartement de nodige zorg en aandacht wordt besteed aan onze woning. Jullie begrijpen wat SERVICE betekent! Dikke pluim voor jullie beiden en het is TOP om jullie service, aandacht en zorg te ervaren, chapeau!

Eric en Debby Vlasman

We zijn goed en professioneel geholpen door Michel bij het kopen van ons tweede en derde appartement. Michel heeft onze wensen goed kunnen vertalen in een geschikte woning binnen ons budget. Verder heeft Spaanse Casa ons in contact gebracht met de juiste personen en bedrijven om het appartement verder in te richten en te verfraaien. We zijn dik tevreden, heel erg bedankt Michel!

Jean Marie en Magda Lesage

Wij zijn heel goed geholpen geweest door Michel met het hele aankoopproces van A tot Z. En ook na de aankoop met de keyholding van Spaanse Casa voor ons appartement. Marcel en Michel, jullie zijn een topteam. Succes!

Lilian van Eck-Renders

Uitstekende ervaringen met Michel. Strak nakomen van afspraken, goed en duidelijk in de communicatie en daar bovenop een plezierig mens in de omgang. Zeker een aanbeveling!

Mike en Corina

We kunnen wel zeggen dat zonder de enthousiasme waarmee Michel ons vanaf dag één heeft geholpen, wij niet zo snel ons droomplekje hadden gevonden. Daarna gaat de TOPSERVICE van Spaanse Casa gewoon iedere keer weer een stap verder. Erg blij met de manier waarop er door Michel en Marcel "gewerkt" wordt, geen vraag is hen te veel. Altijd betrouwbaar, eerlijk en no nonsens. Resume, top gasten met top service!