Met zo'n 300 dagen zon per jaar is het vissersdorpje Bolnuevo een ideale stek voor een verblijf het gehele jaar door: er is altijd levendigheid, het is er nooit te druk.

Bolnuevo is bekend om haar zandsteenvormen genaamd Las Gredas die in duizenden jaren zijn gevormd door water en wind. Zowel Spanjaarden als buitenlanders weten Bolnuevo te vinden. Het dorp is ingesteld op toeristen, maar dat ingetogen. Er wordt ook gewoon gewoond en gewerkt, zoals de kleinschalige visserij, die gebruikmaakt van de houten bootjes op het strand. Deze combinatie geeft de plek een heel eigen karakter. Er is een internationaal georiënteerde camping aan het brede strand. Deze is het gehele jaar geopend.

Het voorzieningenniveau is goed, met verschillende restaurants en een kleine maar o zo veelzijdige supermarkt. Het uitgaansleven is divers, het nachtleven stil. Op de tijden van de fiestas na natuurlijk. En in nog geen vijf minuten rijdt u naar Puerto de Mazarrón waar een gezellige boulevard en ook alle grote supermarkten aanwezig zijn. 

Voor meer informatie en tips over de omgeving kunt u terecht op onze blog BestemmingMurcia: bestemmingmurcia.nl