Puerto de Mazarrón ligt in de baai van Mazarrón, aan de Middellandse Zee. In en rondom deze gezellige badplaats liggen meer dan 30 zandstranden. Met veel trots draagt elk strand de blauwe vlag. Een keurmerk welke alleen wordt uitgedeeld aan schone en veilige stranden.

Een uitnodigde plek om aan het begin van de avond een strandwandeling te maken. Het dagelijkse leven speelt zich af op de brede boulevard. U vindt hier kleine boetiekjes en diverse restaurants met terrasjes die op zondag allemaal vol zitten met Spaanse families. In de zomermaanden worden hier feesten gevierd, is er een kermis en niet te vergeten de spetterende carnavalsparade.De jachthaven biedt plaats aan 200 boten. Vanaf de haven vertrekken boten waarmee een dagtocht gemaakt kan worden. Dagelijks meren aan het eind van de middag vissersboten aan met aan boord de vangst van die dag. Wekelijks op zondag van 9.00 uur tot 14.00 uur staat de grote weekmarkt in het centrum met een ruime keuze uit groente en fruit vers van het land, kleding, huishoudelijke artikelen en veel meer. U komt hier ogen te kort.

Vanaf het terras van Cafetaria El Faro (alleen ijs, frisdrank en cocktails) heeft u een adembenemend uitzicht over de baai van Puerto de Mazarrón. El Faro heeft zelfs een zwembad waar u als gast gebruik van mag maken. Een aanrader die u niet mag missen!

Voor meer informatie en tips over de omgeving kunt u terecht op onze blog BestemmingMurcia: bestemmingmurcia.nl