Santiago de la Ribera is een sfeervol vissersplaatsje met een vier kilometer lang strand en boulevard. U kunt zowel in de zomer als winter heerlijk wandelen over de promenade en een drankje of hapje doen op een van de vele terrasjes. Ontzettend gezellig en een genot om de frisse zeelucht op te snuiven. 

De stranden van Santiago de la Ribera zoals El Castillico, Barnuevo en Colón zijn gecertificeerd als hoog kwalitatieve stranden. Vanuit Santiago de la Ribera kunt u een boot nemen en genieten van de Mar Menor en de Middellandse Zee. Bezoek ook eens de prachtige Nautic Club in de jachthaven.

Vanuit Santiago de la Ribera bent u in vijf minuten bij overdekt winkelcentrum Dos Mares waar u kunt winkelen of boodschappen doen bij Carrefour. Het centrum van Santiago de la Ribera heeft vele restaurants, winkels en een grote weekmarkt. Er is niets wat u tekort komt in deze geweldige badplaats.

In de zomer worden twee belangrijke feesten gevierd. Op 16 juli wordt de beschermheilige van de stad geëerd tijdens Fiesta Virgen del Carmen. In de derde week van juli vindt het San Javier Jazz Festival plaats. Ook niet te missen is de jaarlijkse acrobatische militaire vlieghow boven de stranden van Santiago de la Ribera. 

Voor meer informatie en tips over de omgeving kunt u terecht op onze blog BestemmingMurcia: bestemmingmurca.nl
Spaanse Casa maakt deel uit van de QHCC-groep